Tekstiililattiat asennuksineen pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Vuonna 2010 perustettu JS-Parketti tarjoaa tekstiiliattiat asennuksineen pääkaupunkiseudulla. 

 

Olemme mattotöiden kokeneita tekijöitä. Asennamme ja huollamme niin kokolattia- kuin muovimatotkin. Meiltä saat myös tekstiililaatat, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi toimistoihin. 

 

Tutustu tällä sivulla mattotöihin ja tekstiililaattojen asennukseen. Kun haluat lisätietoja palveluistamme tai pyytää suoraan tarjousta, ota yhteyttä! Palvelemme sinua joustavasti ja ammattitaidolla.

Käytännölliset tekstiililaatat

Etsitkö uutta lattiamateriaalia vanhan muovimaton tilalle? Korkealaatuiset tekstiililaatat ovat helppohoitoisia, ja ne on helppo asentaa myös vanhan muovimaton päälle asennustarroilla. Tekstiililaattoja löytyy monessa eri koossa ja värissä. 

 

Tekstiililaatat säilyvät hyväkuntoisina pitkään, kun peset ja imuroit ne säännöllisesti. Jos kuitenkin myöhemmin haluat uudenlaisen lattiamateriaalin, laatat voidaan irrottaa helposti ja nopeasti.

Pyydä tarjous

Kestävät kokolattiamatot

Kokolattiamatolla saat niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin lämmintä ja kodikasta tunnelmaa. Pehmeä matto on myös mukava jalan alla.

 

Nykyaikaiset kokolattiamatot ovat likaa hylkiviä ja laadukkaita. Ne säilyvät hyvännäköisinä vuodesta toiseen, kun pidät ne siistinä ja puhtaina.

Voimme asentaa kokolattiamatot myös lattialämmityksen päälle. 

Tutustu myös vinyyli- ja parkettilattioihin

Nykyaikaiset muovimatot

Nykyaikaiset muovimatot sopivat kaikkiin kodin tiloihin. Ne näyttävät kauniilta ja tuntuvat miellyttäviltä. Imurointi ja kostealla pyyhkiminen pitää muovimaton siistinä. 

Toteutamme myös pienet pintaremontit

JS-Parketin palveluihin kuuluu myös pintaremontit. Palvelemme joustavasti yksityisiä ja yrityksiä koko pääkaupunkiseudun alueella. Räätälöimme palvelumme toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

 

Suunnittelemme pintaremontit huolella, olipa kyse sitten seinien maalauksesta tai lattian pohjatöistä. Etsimme aina kustannustehokkaita ja kestäviä ratkaisuja, sillä asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää.

 

Pienelläkin pintaremontilla saat helposti piristystä sekä kotisi että liiketilasi yleisilmeeseen. Tästä syystä niihin kannattaa panostaa. Alan kokeneina ammattilaisina toteutamme pintaremontin käden käänteessä.