Asennamme laadukkaat vinyyli-, laminaatti- ja parkettilattiat pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

JS-Parketti asentaa vinyyli-, laminaatti- ja parkettilattiat kestävästi pääkaupunkiseudulla. Palvelemme joustavasti sekä yksityisiä että yrityksiä. Tarvittaessa teemme lattianasennuksia myös alihankintana.

 

Lue tältä sivulta lisää vinyyli-, parketti- ja laminaattilattioista ja ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan lattian valinnassa.

 

Palveluihimme kuuluu myös mattotyöt ja tekstiililaattojen asennus sekä pintaremontit. Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan.

Viehättävä vinyyli

Vinyylilattia on kestävä ja laadukas sekä kaiken lisäksi helppohoitoinen. Sillä on myös hyvä lämmöneristys. Vinyylilattioita on tarjolla mitä erilaisimpia. Esimerkiksi paksu vinyylilankku sopii erinomaisesti antamaan näyttävyyttä keittiöön – kotisi sydämeen. 

 

Vinyylilattian asentaminen on helppoa ja nopeaa. Me teemme sen tarkasti, rautaista ammattitaitoamme käyttäen. Vinyylilattia asennetaan liimaamalla se kiinni betoniin, mutta sen voi asentaa myös lukkoponttina. Asennamme myös tarvittavat äänieristeet sekä alusmuovit, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman toimiva. 

Kysy lisää

Pettämätön parketti

Parkettilattia ei koskaan petä odotuksiasi. Se on klassinen ja kaunis lattiamateriaali, joka sopii tilaan kuin tilaan. Aito puu luo lämminhenkistä tunnelmaa ja on myös ekologinen valinta.

 

Ammattitaidolla asennettu parkettilattia nostaa myös kiinteistösi arvoa merkittävästi. Meiltä saat parkettilattian asennuksen kilpailukykyiseen hintaan. Asennamme parkettilattian niin uudis- kuin saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulla. Saat meiltä myös kalanruotoparketit asennettuna.

 

Palveluihimme ei kuuluu parkettien hionta. Yhteistyöverkostostamme löytyy kuitenkin ammattitaitoinen tekijä parkettilattian hiontatöihin.    

Pyydä tarjous

Loistava laminaatti

Laminaatti on loistava valinta lattiamateriaaliksi, sillä se näyttää puulta, mutta on kestävämpi ja edullisempi vaihtoehto kuin aito puulattia. Se sopii niin lapsiperheiden kuin lemmikkien kanssa asuvien kotiin kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta. Laminaatti ei naarmuunnu yhtä helposti, kuin esimerkiksi vinyyli- tai parkettilattia.

 

Hoidamme laminaattilattian asennuksen käden käänteessä. Lattia voidaan asentaa jo olemassa olevan lattian päälle.