Toiveidesi mukainen pintaremontti pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

JS-Parketti tekee pintaremontin toiveidesi ja tarpeidesi mukaan pääkaupunkiseudulla.

 

Toteutamme niin maalaustyöt kuin lattioiden pohjatyötkin pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla. Lue tältä sivulta lisää pienistä pintaremonteista ja ota yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse. 

Pienet pintaremontit ammattitaidolla

Pienillä pintaremonteilla saat uutta ilmettä sekä kotiin että liiketilaan. Uusi, vaalea seinämaali tuo avaruutta pieneen tilaan, siinä missä tummemmalla värisävyllä luodaan lämminhenkistä tunnelmaa esimerkiksi yrityksesi toimitiloihin.

 

Työskentelemme pitkää työkokemustamme ja laajaa ammattitaitoamme käyttäen. Panostamme laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin. 

 

Palvelemme sinua aina kokonaisvaltaisesti. Remontti alkaa aina yksittäisten työvaiheiden suunnittelulla ja päättyy huolelliseen loppusiivoukseen. 

Pyydä tarjous

Teemme myös maalaustyöt

Kun ulkoistat maalaustyöt alan ammattilaiselle, säästät paljon aikaa ja vaivaa. Maalaamme asuntosi tai liiketilasi lattiasta kattoon nopealla aikataululla. Kun siis inspiraatio iskee ja haluat sekä uutta piristystä että kaunista väriä seinille, ota meihin yhteyttä!

 

Maalaustyöt vaativat kokeneen ammattilaisen tarkkaa työpanosta ja oikeanlaiset työvälineet. Myös oikeaoppiset työmenetelmät ovat tärkeitä, jotta maalipinnasta saadaan tasainen ja virheetön.

Lattioiden pohjatyöt osaavasti

JS-Parketin palveluihin kuuluu myös lattioiden pohjatyöt. Puramme vanhat lattiapinnat ja teemme lattioiden tasoitukset sekä oikomistyöt asiantuntevasti. 

 

Kun pohjatyöt on tehty osaavasti, uudesta lattiasta saadaan kaunis ja kestävä. Tästä syystä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen! JS-Parketti palvelee sekä yksityisiä että yrittäjiä asiakaslähtöisesti. 

Tutustu myös vinyyli- ja parkettiasennuksiin

JS-Parketin erikoisosaamisalueeseen kuuluu vinyyli- ja parkettiasennukset. Meillä on jo yli 10 vuoden työkokemus lattianasennuksista, joten voit luottaa onnistuneeseen työskentelyyn niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Teemme myös mattotyöt ja tekstiililaattojen asennukset.